DOE HET LEKKER ZELF !!!! BAKE YOUR CAKE!
Kun jij ook zo genieten van zelf bakken? Even lekker met je handen bezig zijn? En hou je van echte lekkere taarten? Zoals de professionals ze bij de Korenbloem & Schaafsma maken? De bakkers hebben voor jou een aantal heerlijke taarten en het beroemde suikerbrood ontwikkeld tot een thuisbakpakket. Dit prachtige DIY (Do It Yourself) pakket zorgt ervoor dat jijzelf alleen of samen lekker creatief bezig kan zijn met uiteindelijke een topresultaat!
Hoe werkt het? Wij helpen je stapsgewijs met een duidelijk stappenplan door het bakproces heen. En hebben een aantal lastige stappen al voor jou gedaan. Leuk om zelf te doen of cadeau te geven.
Wil jij al aan de slag?
Het kant en klare thuisbakpakket is alleen te bestellen via de webwinkel.
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
INHOUD
– 3 plakken hazelnootschuim 8 pers
– Verse gezoete slagroom
– Crème au Beurre
– Hazelnootkrokant
– Decoratie (logo/hazelnoten)
– 2 spuitzakken
tot 3 dagen houdbaar in de koelkast
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
INHOUD
– Biscuittaartbodem 9 personen
– Verse gezoete slagroom
– Banketbakkersroom
– Crème au Beurre
– Confetti
– Seizoensfruit
– Decoratie/chocolade
– 1 spuitzak
tot 3 dagen houdbaar in de koelkast
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
INHOUD
– 2 bakblikken
– Verse gist
– Speciaal suikerbrood suiker
– Samengesteld suikerbroodmeel (incl zout)
– Kaneel
Zelf toevoegen: 350 ml water, wat boter om de bakblikken mee in te vetten en wat bloem om het werkblad mee te bestuiven.
Om van het resultaat nog iets anders te maken is er een recept voor wentelteefjes toegevoegd (exclusief ingrediënten).
tot 10 dagen houdbaar
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
INHOUD
– 500 gram kant en klaar koekjesdeeg
Zelf toevoegen: wat bloem om het werkblad mee te bestuiven.
Exclusief benodigdheden:
– Deegroller (een volle waterfles kan ook)
– Bakvormpjes
het deeg is tot 14 dagen houdbaar in de koelkast