Hazelnoottaart

 

Ronde taart van hazelnootschuim,  met roomboter vanille crème en afgewerkt met slagroom. Verkrijgbaar in verschillende maten: 4/8/10/12/14 personen.

Oranjekoek

 

Een typisch Friese lekkernij. De oranjekoek dankt zijn naam aan de gecarameliseerde sinaasappelsnippers welke in de oranjekoek zijn aangebracht. De bodem is gemaakt van een plaatvormige koek gevuld met echte amandelspijs, met daarop roze glazuur, opgespoten met crème of met slagroom.  Te verkrijgen in diverse maten en losse stukjes, opgespoten met crème of slagroom. Ministukjes, (eventueel met logo/foto) losse stukjes, of voor 12/16/20/24 personen.

 

IJstaarten

 

IJstaarten in 3 smaken verkrijgbaar? Hazelnoot, yuzu en framboos. De Hazelnoot ijstaart – gemaakt naar het befaamde recept! Yuzu is een japanse citrusvrucht, het parfum van een mandarijn met het frisse van citroen en limoen. De frambozen ijstaart is gemaakt van geurige frambozen met lemoncurd, De gehele zomer verkrijgbaar van 14,95 voor 12,95
Een taart is voor 8 personen.

 

Taart – rond

 

Deze ronde taarten zijn er in diverse uitvoeringen en maten.  Opgespoten met crème of slagroom, afgewerkt met een afbeelding/foto/bedrijfslogo bijvoorbeeld bij een verjaardag of jubileum. Wij maken deze taarten ook in andere uitvoeringen: chipolatataart, marsepeintaart, vruchtentaart of een geboortetaart.  Allemaal verkrijgbaar voor 8/10 of 12 personen.

 

Slagroomtaart – vierkant

 

Deze vierkante taarten zijn er in diverse uitvoeringen en maten.  Opgespoten met crème of slagroom, afgewerkt met een afbeelding/foto/bedrijfslogo bijvoorbeeld bij een verjaardag of jubileum. Wij maken deze taarten ook in andere uitvoeringen: chipolatataart, marsepeintaart, vruchtentaart of een geboortetaart.  Allemaal verkrijgbaar voor 12/16/20 of 24 personen.