Hazelnoottaart

 

Ronde taart van knapperige merenque, hazelnootschuim, luchtige vanillecrème en vers gebrande hazelnoten met slagroom. Verkrijgbaar in verschillende maten: 4/8/10/12/14 personen.

Oranjekoek

 

Een typisch Friese lekkernij. De oranjekoek dankt zijn naam aan de gecarameliseerde sinaasappelsnippers welke in de oranjekoek zijn aangebracht. De bodem is gemaakt van een plaatvormige koek gevuld met echte amandelspijs, met daarop roze glazuur, opgespoten met crème of met slagroom.  Te verkrijgen in diverse maten en losse stukjes, opgespoten met crème of slagroom. Ministukjes, (eventueel met logo/foto) losse stukjes, of voor 12/16/20/24 personen.

 

Slagroomtaart – vierkant

 

Deze vierkante taarten zijn er in diverse uitvoeringen en maten.  Opgespoten met crème of slagroom, afgewerkt met een afbeelding/foto/bedrijfslogo bijvoorbeeld bij een verjaardag of jubileum. Wij maken deze taarten ook in andere uitvoeringen: chipolatataart, marsepeintaart, vruchtentaart of een geboortetaart.  Allemaal verkrijgbaar voor 12/16/20 of 24 personen.

Taart – rond

 

Deze ronde taarten zijn er in diverse uitvoeringen en maten.  Opgespoten met crème of slagroom, afgewerkt met een afbeelding/foto/bedrijfslogo bijvoorbeeld bij een verjaardag of jubileum. Wij maken deze taarten ook in andere uitvoeringen: chipolatataart, marsepeintaart, vruchtentaart of een geboortetaart.  Allemaal verkrijgbaar voor 8/10 of 12 personen.

 

 

Fototaarten

 

Wij kunnen de meeste taarten voorzien van een afbeelding. Dat kan een foto zijn of een afbeelding van een tv programma of sprookjesfiguur.  Ontzettend leuk bij kinderverjaardagen, als er iemand geslaagd is, Abraham/Sara, als afscheid, welkom of als geboortetaart. Het kan allemaal. Als u aangeeft welke gelegenheid het betreft en u upload een foto/afbeelding, dan maken wij een prachtige fototaart voor u.
Al verkrijgbaar op een taart vanaf 9 personen.