Wat hadden we jullie graag op je wenken bediend op ons fijne terras. Helaas, door alle maatregelen van de overheid, mag ons Bakkerscafé/horecagedeelte nog niet open, waardoor we het terras ook niet open kunnen doen. Gezondheidschecks, vragenlijsten, adresgegevens registreren, verplichte reserveringen en het verbod op zelfbediening (zelf een ijsje uitzoeken en deze aan een tafeltje opeten) maakt dat wij op dit moment niet aan alle, door de overheid gestelde eisen, kunnen voldoen. We hopen dat er op korte termijn verandering in komt, zodat iedereen weer van ons mooie terras mag genieten.

Ambachtelijk banketbakkers ijs van de bakker

Onze IJssalon in Franeker is vanaf 21 april open! Echt ambachtelijk banketbakkers ijs met de kwaliteit die u van ons gewend bent. De smaken die u kunt kiezen, kent u namelijk ook van onze taarten en koek! Denk bijvoorbeeld aan Sûkerbôle, Hazelnootschuim, Franeker Loskop en de Fryske Dúmkes Cookie.
Wij werken bij voorkeur met grondstoffen en ingrediënten van lokale producenten. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met seizoens- producten EN DAT PROEF JE!

Kom snel langs en ontdek al onze smaken.

De ijssalon is elke dag, van maandag tot en met zaterdag open van 12.00 tot 21.00 uur en op koopzondagen.Smaken:

SûkerbôleHazelnootschuimFryske Dúmkes Cookie
Franeker Loskop Mokka-KoffieStracciatella
AardbeiMonchouVanille
CitroenSalted CaramelYoghurt
PistacheChocolade.....
Smaken kunnen wisselen in het seizoen, in de vitrine vindt u ons actuele assortiment.