Ambachtelijk banketbakkers ijs van de bakker

Onze IJssalon in Franeker is van 25 maart t/m eind oktober 2023 geopend. Echt ambachtelijk banketbakkers ijs met de kwaliteit die u van ons gewend bent. De smaken die u kunt kiezen, kent u namelijk ook van onze taarten en koek! Denk bijvoorbeeld aan Sûkerbôle, Hazelnootschuim, Fryske Dúmkes Cookie en Planeten ijs. Wij gebruiken bij voorkeur met grondstoffen en ingrediënten van lokale producenten. Daarnaast werken we zoveel mogelijk met seizoensproducten EN DAT PROEF JE!

Kom snel langs en ontdek al onze smaken.

De ijssalon is in de schoolvakantie 6 dagen per week open van 12.00 tot 21.00 uur en soms ook op zondag. Buiten  buiten de vakanties gaan we wat eerder dicht. Dit is afhankelijk van het weer. Als het slechter weer is, zijn we eerder gesloten, als het mooi weer is, zijn we eerder open. Hou onze socials in de gaten voor de actuele openingstijden van onze ijssalon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

U kunt hier de allergenen bekijken:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op dit moment is er geen OUD HOLLANDSE GEBAKSKRAAM

Onze ijssalon is gedurende de wintermaanden omgetoverd in onze OUD HOLLANDSE GEBAKSKRAAM. Wij bakken elke vrijdag en zaterdag heerlijke verse oliebollen, kwarkini’s, appelflappen en nog veel meer. Wij zijn op vrijdagen van 08.30 tot 18.00 uur en op zaterdagen van 08.00 tot 17.00 uur geopend. En in de kerstvakantie de hele week, hou onze socials in de gaten voor de actuele openingstijden.

Assortiment 2021/22 Oud Hollandse Gebakskraam: